Aid in Action

Edustep Kyua Academy

October 29, 2014adminNyheter, Prosjekt Kenya

Aid in Action har åpnet sin første barneskole, Edustep Kyua Academy!

18. oktober 2014 var det avduking og lansering av Edustep Kyua Academy i Kenya. Til stede var representanter fra lokale myndigheter, politikere, presse, kenyanske pop-stjerner (!) med flere. Rektor er nå ansatt og fram mot skolestart 6. Januar 2015 vil han jobbe med rekruttering av dyktige lærere og motiverte elever. Skolen er i sin helhet sponset av Ingrid og Reynir Indahl som du kan lese mer om her!

Skole-med-logo-1_rev

141020unveiling_Principle_Nzau_being_introduced

Også et hjem for foreldreløse

Vi jobber for at Edustep Kyua Academy skal være så bra og få et så godt rykte i Kenya at velstående kenyanske familier ønsker å sende barna sine til skolen vår (og betale for skolegangen). Målet vårt på sikt er at inntektene fra de velstående også skal rekke til å kunne dekke kost, losji og utdanning til foreldreløse barn som trenger et hjem og noen som bryr seg om dem. På denne måten lager vi et barnehjem som ikke vil være avhengig av støtte fra Norge for å kunne driftes.

Se video med omvisning på skolen

Sjekk vår nettside www.edustep.net

Gladebarn1

For flere nyheter klikk her!

You can follow any responses to this entry through the RSS feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Kontakt
Aid in Action
v/ Anne Louise Hübert
Dalsnaret 6 B, 1168 Oslo, Norway
Org. nr. 996281159
+47 45619903
annelouise@aidinaction.com
Følg oss
Gi en gave til Aid in Action
Bankkonto 9680.36.48899.

Gi et bidrag direkte på Internett med debet- eller kredittkort via Paypal (PayPal-konto er ikke nødvendig):


Paypal tar 2,80 kr + 3,4% av gavebeløpet i gebyr. Vi oppfordrer deg til å sende penger via bank, engangsbeløp eller pr. avtalegiro.