Aid in Action

900 smultringer bakes hver dag

October 12, 2014adminNyheter, Prosjekt Kenya

Helt siden Utviklingssenteret sto ferdig bygget i 2013 har vi tatt i bruk “bakeriet” på senteret.

I juli i år ansatte vi Geoffrey som er utdannet innen industriell matproduksjon. Siden da har produksjonen virkelig tatt seg opp. De baker nesten hver dag og ofte over 900 smultringer på én dag! Alle blir solgt.

Siden Geoffrey er godt utdannet, får han ganske høy lønn. Vi jobber med å få en god balanse med produksjonen og økonomien slik at vi får en “break even” med bakingen. Målet er å kunne øke fortjenesten slik at vi kan investere videre i matproduksjonen. Med tempoet vi har nå ser det lovende ut.

Vi har foreløpig valgt å ikke investere i dyrere utstyr, fordi vi vil se at de klarer å tjene penger først. Vi venter også litt med å starte juice-produksjon, og bruker smultringer som en test for å se om Geoffrey og resten klarer å lede alt på en god måte. Så langt er vi godt fornøyd!

Bakeriet på utviklingssenteret i Gombolo.

Bakeriet på utviklingssenteret i Gombolo.

Baketeamet på Gombolo utviklingssenter.

Baketeamet med 4 ansatte.

Damaris

Damaris

David

David

You can follow any responses to this entry through the RSS feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Kontakt
Aid in Action
v/ Anne Louise Hübert
Dalsnaret 6 B, 1168 Oslo, Norway
Org. nr. 996281159
+47 45619903
annelouise@aidinaction.com
Følg oss
Gi en gave til Aid in Action
Bankkonto 9680.36.48899.

Gi et bidrag direkte på Internett med debet- eller kredittkort via Paypal (PayPal-konto er ikke nødvendig):


Paypal tar 2,80 kr + 3,4% av gavebeløpet i gebyr. Vi oppfordrer deg til å sende penger via bank, engangsbeløp eller pr. avtalegiro.