Aid in Action

En aktiv dag

April 12, 2011Anne LouiseBlogg

Noen dager er mer travle enn andre. I dag for eksempel. Før jeg i det hele tatt hadde kommet meg opp på Universitetet i dag tidlig

Mobilen gjør at jeg kan lede det meste herfra og ikke trenger å være i Kenya. Bildet er fra sommerferien 2010

hadde jeg skrevet ca. 10 sms-er til forskjellige folk i Kenya. Det gjald barnesenter, skolemat, rullestol til en fyr som ikke kan gå, veskene som skal få hanker og glidelåser, penger som skulle sendes osv.

Jeg er utrolig heldig som har en mobil – Tenk hvor vanskelig det ville vært uten den!

Gleder meg til onsdag ettermiddag, da skal jeg ha et møte med et nytt Prospera-team (prosperanetwork.org) som skal hjelpe meg med Aid in Action framover, har hørt rykter om at dette er proffe folk, så det blir spennende! Dette vokser så fort at jeg trenger hjelp.

Ikke nok med det, jeg får ferske bilder fra barnesenteret som ble åpnet for en uke siden…. Can’t wait to see and to show.

Anne Louise

You can follow any responses to this entry through the RSS feed. Both comments and pings are currently closed.

Kontakt
Aid in Action
v/ Anne Louise Hübert
Dalsnaret 6 B, 1168 Oslo, Norway
Org. nr. 996281159
+47 45619903
annelouise@aidinaction.com
Følg oss
Gi en gave til Aid in Action
Bankkonto 9680.36.48899.

Gi et bidrag direkte på Internett med debet- eller kredittkort via Paypal (PayPal-konto er ikke nødvendig):


Paypal tar 2,80 kr + 3,4% av gavebeløpet i gebyr. Vi oppfordrer deg til å sende penger via bank, engangsbeløp eller pr. avtalegiro.